ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
Οι Έλληνες Πρόσκοποι είναι η μεγαλύτερη εθελοντική Κίνηση για νέους, αριθμώντας περίπου 25.000 μέλη εκ των οποίων οι 8.000 είναι ενήλικες εθελοντές, οι οποίοι σε εβδομαδιαία βάση καλούνται να εκτελέσουν ένα συναρπαστικό και πολυσχιδές έργο.

Τα Ενήλικα Στελέχη της Προσκοπική Κίνησης είναι όλοι εθελοντές και είναι υπεύθυνοι για τον συντονισμό, την εκτέλεση και την αξιολόγηση του προγράμματος που υλοποιείται σε περισσότερες από 300 γειτονιές σε όλη την Ελλάδα.

Οι Έλληνες Πρόσκοποι παρέχουν στους ενήλικες εθελοντές ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, με σύγχρονα εργαλεία, με σκοπό να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του Προσκοπικού προγράμματος.

Μέσω της εκπαίδευσης που παρέχεται, τα Ενήλικα Στελέχη αποκτούν ικανότητες και δεξιότητες οι οποίες, πέραν της εφαρμογής τους στο προσκοπικό πρόγραμμα, μπορούν να τα εφαρμόσουν και στην επαγγελματική τους ζωή, καθώς μεταξύ άλλων, οι ενήλικοι εθελοντές μας αποκτούν ηγετικές ικανότητες, μαθαίνουν να συνεργάζονται μέσα σε μία ομάδα, μαθαίνουν να οργανώνουν και να αναπτύσσουν ολοκληρωμένα προγράμματα από την αρχή μέχρι το τέλος.
ΑΝ ΘΕΣ...
Αν θες κι εσύ να δεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια των παιδιών, να ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες σε μοναδικά μέρη σε όλη την Ελλάδα και να κάνεις παντοτινές φιλίες, γίνε κι εσύ μέλος της μεγαλύτερης Κίνησης νέων παγκοσμίως και βοήθησέ μας να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο!

E-mail: info@scoutsmagnisia.gr | Ακολουθήστε μας στο FB, Youtube, Instagram, Twitter: scoutsmagnisia  |  Βόλος